Renovatie
van platte daken

Uw plat dak renoveren? Kies voor EPDM van Walfrabouw.

Bij een renovatie van een plat dak is het vooral van belang het juiste materiaal te kiezen. Wilt u de volgende 50 jaar niet meer wakker liggen van uw dak? Kies dan voor Walfrabouw. Als dakwerkers hebben wij meer dan twee decennia ervaring met EPDM.

EPDM is daarbij ook uiterst geschikt voor de renovatie van een plat dak. Indien het onderdak nog stevig is, dan kan de bestaande roofing laag blijven liggen. Deze kan dan namelijk beperkt dienen als dampscherm. Daarbovenop komt er meestal eerst dakisolatie om dan af te werken met een EPDM toplaag. Op deze manier heeft u een goed geïsoleerd, vernieuwd plat dak.

Indien er geen dakisolatie moet geplaatst worden, dan kan de EPDM ook perfect rechtstreeks worden verlijmd op de bestaande roofing laag. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij een poolhouse of een industriegebouw dat geen isolatie nodig heeft. Of indien er reeds isolatie aanwezig is onder de oude roofing.

Renovatie woning
Loppem
Renovatie winkelpand
Sint-Kruis
Renovatie plat dak
Sijsele

Onze
Werkwijze

Als uiterst flexibele dakbedekking en door zijn vermogen om te rekken, biedt EPDM in alle omstandigheden de perfecte oplossing voor de renovatie van een plat dak. Volledig vrijblijvend komen wij gratis ter plaatse voor een grondige visuele inspectie van uw huidige dak. Vervolgens ontvangt u een technisch verslag met een voorstel voor een structurele oplossing met EPDM. Wanneer we over de bestaande roofing een nieuwe dakbedekking in EPDM leggen, dan is uw dak opnieuw kerngezond voor minstens de volgende vijftig jaar.

Geef uw dak
een tweede functie

Bent u van plan om uw dak te laten renoveren? Hou dan in gedachte dat uw dak ook een extra functie kan krijgen. Zo kan een plat dak gezien worden als extra woonruimte. Uw dak kan bijvoorbeeld een volwaardig dakterras worden. Of misschien wilt u wel een ecologisch groen dak? Het kan allemaal bij Walfrabouw. Vertel ons wat u verwacht van uw dakrenovatie en wij houden rekening met uw wensen. Voornamelijk bij verbouwingen en uitbreidingen kan u nadenken over een tweede functie voor uw plat dak.

Is uw plat dak toe aan een renovatie? Neem dan zeker contact op met ons en ontdek wat we voor uw dakrenovatie kunnen betekenen. Maak een afspraak. Vervolgens komen wij langs om de mogelijkheden te bespreken, waarna we u een vrijblijvende offerte op maat aanbieden.

Naast de renovatie van platte daken, plaatsen wij ook platte daken voor nieuwbouwprojecten. Ontdek dus ook hoe wij u kunnen helpen bij het plaatsen van een nieuw plat dak.

Renovatie woning
Loppem
Renovatie winkelpand
Sint-Kruis
Renovatie plat dak
Sijsele
Renovatie plat dak
Oostkamp
Renovatie industriegebouw
Roeselare
Renovatie dakwoning
Beernem
Platte daken werf
DST Sijsele
Plat dak woning
Varsenare
Plat dak woning
Sint-Andries
Plat dak woning
Oostende
Plat dak woning
Loppem
Plat dak
Thuiszorgwinkel Menen
Plat dak kleuterschool
Sijsele
Plat dak kleuterschool
De Panne
Plat dak
GB Brugge
Kerkfabriek
Torhout
Dakrenovatie woning
Ieper
Dakrenovatie woning
Assebroek
Dakrenovatie
Sint-Lucas Assebroek
Dakrenovatie
KAA Gent
Menu