EPDM dakbedekking
voor uw plat dak

EPDM is dé oplossing bij uitstek om uw plat dak te bedekken. Walfrabouw kiest voor kwaliteit en merken die zichzelf al jaren hebben bewezen. Daarom plaatsen wij EPDM van de merken Firestone en Master Systems. Het rubber waaruit het bestaat, biedt namelijk een doeltreffende bescherming tegen neerslag én temperatuurschommelingen. Hierdoor kan u zorgeloos genieten van uw plat dak.

Voordelen

In vergelijking met andere soorten dakbedekking biedt EPDM een aanzienlijk aantal voordelen. Wij sommen ze even kort op:

Het materiaal dat wij gebruiken heeft een levensduur van méér dan 50 jaar.

De geplaatste EPDM geeft zuiver regenwater af. Daarmee is het gebruiksklaar voor huishoudelijke doeleinden. Een attest “Zuiver regenwater” kan op aanvraag afgeleverd worden.

Doordat het materiaal recycleerbaar is, is het dus ook milieuvriendelijk.

U hoeft zich geen zorgen te maken over onderhoud. EPDM is onderhoudsvrij.

EPDM is goed beloopbaar in alle weersomstandigheden. U zal niet op uitglijden bij nat weer.

Een dak met
een tweede functie

Een plat dak kan gemakkelijk omgevormd worden tot een dakterras, een groendak of zelfs tot een daktuin. Ook hiermee kan Walfrabouw u helpen. Om uw dak van een tweede functie te voorzien, zullen we uw dak voorzien van EPDM die wortelwerend of gewapend is. Op deze manier is uw dak geplaatst in functie van later te plaatsen groendaken of terrasdaken.

Als u vragen heeft of meer informatie wilt, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u zo snel mogelijk verder. Ook voor een vrijblijvende offerte zijn wij steeds bereikbaar. U kan ten allen tijde een offerte aanvragen. Dankzij een offerte kan u alvast de kostprijs van een EPDM dak bekijken. Op deze manier ziet u zelf ook dat Walfrabouw qua prijs/kwaliteit verhouding er bovenuit steekt.

Plaatsing op een plat dak

De plaatsing van dergelijk materiaal laat u best over aan ervaren dakwerkers. Enkel op die manier bent u namelijk 100% zeker dat u ook echt zorgeloos zult genieten. Dit allemaal dankzij de talloze voordelen die hierboven zijn opgesomd.

Sinds 1988 heeft Walfrabouw ervaring met EPDM dakbedekking. Hierdoor weten we als geen ander hoe we elk plat dak optimaal kunnen uitrusten met dit kwalitatieve materiaal.

Naast onze vakkennis beschikken we bovendien over het geschikte materiaal om de plaatsing professioneel uit te voeren. Wij gebruiken materiaal zoals bijvoorbeeld drukvaten, groep- en spuitmachine,
 liften en daksnijmachine, veiligheidsmateriaal,… en zoveel meer.

Ontdek onze
bijhorende dakproducten

Menu