Nieuwbouw plat dak Laarne

Walfrabouw, specialist in vakkundige plaatsing van EPDM in Laarne voor platte daken van nieuwbouw & woninguitbreidingen

Trends in architectuur in Laarne zijn de kubusvorm, industrielook met strakke lijnen, open leefruimten, ferme glaspartijen.
Kubistische woningen hebben een aantal onmiskenbare troeven: de bouwkosten liggen lager, er is geen plaatsverlies, ze zijn makkelijker in te richten, door mekaar blijken ze energiezuiniger en hun uitstraling staat bekend als modern en tegelijk tijdloos. Ze accorderen met ongeveer alle omgevingen en het is mede dankzij de opkomst van EPDM dat deze ommekeer in bouwstijl er is gekomen. Lees hier meer

Wat zijn in Laarne de voordelen van EPDM voor nieuwbouw?

EPDM is 100% weersbestendig (winter, zomer) en heeft ondertussen bewezen minstens 50 jaar te kunnen meegaan. Maar het ene merk is het andere niet. Wij hebben na al die tijd niets dan positieve ervaringen met Firestone en Master Systems. Bij beschadiging door een impact bijvoorbeeld zal plaatselijke herstelling volstaan.
Platte daken blijken uiterst geschikt voor zonnepanelen: ze verdwijnen (min of meer) uit het zicht en de zonoriëntatie kan gemaximaliseerd worden.
EPDM blijft beloopbaar en is meest geschikt om een groendak aan te leggen doordat wortelingroei er geen kans krijgt.
Van bovenaf gezien heeft EPDM een propere, egale uitstraling en een deklaag van kiezeltjes behoort tot de mogelijkheden en is gauw gebeurd. Van beneden gezien krijgt elk EPDM dak een mooi en strak design door een randafwerking met profielen uit alu of ander materiaal naar keuze.
Tenslotte verkleurt kwalitatieve EPDM het regenwater hoegenaamd niet.

Enkele realisaties

Nieuwbouwproject Melle

Nieuwbouwproject Varsenare

Nieuwbouwproject in Ruiselede