Plat dak vernieuwen Zwalm

Walfrabouw, dé EPDM specialist voor Zwalm in het vernieuwen van alle platte daken met EPDM van topkwaliteit

Bestaande platte daken worden, na verloop van tijd, best volledig vernieuwd teneinde terugkerende vochtproblemen en miserie te vermijden. Veelal is EPDM dan de meest praktische en economische keuze. Soms kan dakherstelling afdoend oplossing bieden, daar waar gevoelige plekken voor waterinsijpeling zorgen. Deze kunnen zijn: aan en rond de tapgaten van de regenpijpen, rond schoorstenen en ventilatie doorvoeren , boorden, hoeken.

Dit is de ideale gelegenheid om dakisolatie te laten steken mocht die er nog niet of onvoldoende zijn. In het jargon spreekt men van een warm plat dak wanneer langs de buitenkant gewerkt wordt.

Plat dak vernieuwen en tegelijk dakisolatie steken in Zwalm

Dit is de ideale gelegenheid om dakisolatie te laten steken mocht die er nog niet of onvoldoende zijn. In het jargon spreekt men van een warm plat dak in Zwalm wanneer langs de buitenkant gewerkt wordt.

Omgekeerd kan ook de vraag naar plat dakisolatie de aanleiding zijn. Bij toepassing van de Sarkingmethode gebeurt de afdichting dan in EPDM die als hermetische toplaag fungeert. Zie ook: de voordelen van plat dak isoleren langs buiten.

Kan EPDM folie op roofing gelijmd worden?

Bij dakrenovatie is het in de meeste gevallen mogelijk om de nieuwe EPDM rechtstreeks op de bestaande roofing of het dakleer te lijmen mits de juiste timing alsook een propere en poerdroge ondergrond. Elke situatie beoordelen we ter plekke.

EPDM op EPDM plakken?

Onder voorwaarden lukt het om EPDM op EPDM aan te brengen zonder achteraf blazen te hebben. Op die manier zijn geen afbraakwerken te doen en bestaat de gelegenheid terzelfdertijd (extra) te isoleren voorzover de technische mogelijkheid en de draagkracht er zijn. Ons werfbezoek wijst dit uit.

Enkele realisaties

Nieuwbouwproject Melle

Nieuwbouwproject Varsenare

Nieuwbouwproject in Ruiselede