Bouwheren en architecten Gistel

Walfrabouw, familiebedrijf met 25 jaar ervaring gespecialiseerd in EPDM voor platte daken van woningen, woninguitbreidingen, kantoren, ateliers en andere platformen in Gistel

De doorsnee klanten zijn particulieren uit de regio Gistel waarvan we de opdracht rechtstreeks of via via hun architect ontvangen. Uit ervaring weet men ondertussen waar Walfrabouw voor staat.

Dat ons werk in orde is mag blijken uit de talrijke Google reviews. Ongeveer het laatste waarmee je problemen wilt hebben is je dak. De zaakvoerders staan elke dag mee op de werf, het personeel is opgeleid en hangt goed samen. Ook mogen we rekenen op betrouwbare leveranciers die ons van kwaliteitsmateriaal voorzien en niet in de steek laten.

Dakafwerking voor plat dak in Gistel: voorkom vochtproblemen voor 50 jaar ver

  • We trachten altijd uit één stuk te werken en het aantal naden tot nul te herleiden, wat natuurlijk nooit helemaal kan.
  • Er bestaan verschillende soorten lijmen naargelang de ondergrond.
  • Waterdicht afsluiten van de dakranden is cruciaal. Een rechtlijnige, strakke afwerking ervan zorgt voor visuele rust.
  • Nog een achillespees zijn de hoeken. Een extra strook EPDM voor in elke hoek die er wordt vastgeschroefd teneinde de trekkrachten op te vangen, heet kimfixatie.
  • Andere evident gevoelige punten bij plat dak afdichting zijn: opgaande muren, dakdoorvoeren en dakafvoeren; allen hermetisch af te sluiten met aparte hulpstukken.
  • Dakgrind biedt extra bescherming tegen weer en wind. Het lijkt ons een kleine kost en moeite als de mogelijkheid dan toch bestaat.
  • EPDM is de meest geschikte ondergrond voor eender welk groendak.
Enkele realisaties

Nieuwbouwproject Melle

Nieuwbouwproject Varsenare

Nieuwbouwproject in Ruiselede