Walfrabouw,
uw partner voor al uw dakwerken

Walfrabouw is gespecialiseerd in EPDM, dakisolatie, lichtkoepels, randafwerking, waterafvoer en doorvoeren voor platte daken. Wij zijn een algemene aannemer voor dakwerken gelegen te Damme. Dankzij onze uitgebreide kennis kunnen wij u helpen met alles voor uw plat dak.

Waar staan wij voor? Kort samengevat:

  • Walfrabouw werd opgericht door drie broers, die tevens ook meewerkende zaakvoerders zijn. Verder is er ook nog een team van vijf medewerkers.
  • Wij hebben een hart voor architectuur en architecturaal vakmanschap.
  • Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij ijzersterke referenties voorleggen.
  • Wij volgen het project nauwkeurig op.
  • De meest hoogwaardige afwerking wordt u gegarandeerd.

Kortom, Walfrabouw is een partner die altijd openstaat voor dialoog en op wie u kunt bouwen.

Platte daken woning
Tielt
Platte daken woning
Sint-Michiels
Platte daken woning
Oostduinkerke

Uw aannemer voor dakwerken in West- en Oost-Vlaanderen

Op zoek naar een aannemer voor de dakwerken voor één van uw projecten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn bij Walfrabouw een familiebedrijf met drie broers aan het roer, die elk al meer dan 25 jaar ervaring hebben in EPDM voor platte daken. Daarnaast is dakisolatie, lichtkoepels, randafwerking, waterafvoer en doorvoeren voor platte daken ook één van onze expertises. Kortom, elk soort werk voor uw platte daken doen wij grondig en efficiënt.

Jo Wallaert, Niek Wallaert en Tom Wallaert zijn de drie zaakvoerders én broers. Hierdoor verloopt de interne organisatie zeer efficiënt en vlot. Naast zaakvoeders zijn ze ook medewerkers, dus zij steken ook nog de handen uit de mouwen. Er is steeds een zaakvoerder op kantoor en op de werf aanwezig, zodat elk project minutieus kan worden opgevolgd. Een hoogwaardige afwerking en steengoede service, dat is wat we leveren. En voor minder gaan we niet. Bekijk hier alvast enkele van onze realisaties en ontdek wat we voor u als aannemer voor dakwerken kunnen betekenen!

Dakwerken
voor nieuwbouwprojecten

Platte daken worden in de hedendaagse architectuur steeds belangrijker. Dit is ook logisch, gezien de esthetische meerwaarde die ze aan uw project geven. Dergelijk dak moet weer en wind doorstaan en voldoen aan de strengste normen. Om jarenlang zorgeloos van het dak te kunnen genieten, is het belangrijk dat u een ervaren vakman onder de arm neemt. Walfrabouw is met zijn 25 jaar ervaring en een team van experts dan ook de partner die u zoekt. Vertrouw op ons voor al uw dakwerken in nieuwbouwprojecten in West- en Oost-Vlaanderen.

Een plat dak is niet alleen functioneel, het biedt ook heel wat andere mogelijkheden. Zo kan u bijvoorbeeld gaan voor een dakterras, groendak of een daktuin. Al deze toepassingen vragen opnieuw om een expert natuurlijk. Ook hiervoor kan u vertrouw op Walfrabouw. Wij voorzien uw plat dak namelijk van EPDM die wortelwerend en gewapend is. Hierop kan u meteen of op een later tijdstip een groendak of een terrasdak laten plaatsen.

Aannemer voor dakwerken voor renovatieprojecten

Een renovatie op de planning waarbij het dak aan vernieuwing toe is? Voor de herstelling of renovatie van platte daken is het erg belangrijk om het juiste materiaal te kiezen. EPDM is dé oplossing voor uw renovatieproject. Wij bekijken dan ook per project of er al dan niet een nieuwe roofing of isolatielaag moet worden geplaatst. Als aannemer voor dakwerken, stellen we telkens een oplossing op maat voor, in samenspraak met u en ook de architect of bouwheer.

Om de juiste oplossing te kunnen aanbieden, komen wij in West- en Oost-Vlaanderen gratis ter plaatse voor een grondige visuele inspectie van het dak. Daarna stellen wij een technisch verslag op waarin de meest duurzame oplossing wordt beschreven. Zo zorgen we ervoor dat uw klant nog zeker 50 jaar van zijn nieuw dak kan genieten!

Menu